Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 17:01

Παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν στο ρόστερ του ΠΑΣ Πρέβεζα και του νέου εφόρου ομάδας

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν από το σύλλογο κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και παρουσιάζει τους:

Βασίλειο Τριάντο (32 ετών).

IMG 1745

Ο Βασίλης Τριάντος φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕ Γιάννινα, Αναγέννησης Άρτας, Βέροιας, Εθνικού Φιλιππιάδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταία του ομάδα ο Πανλευκάδιος. Αγωνίζεται στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Άντρι Ρούγκι (28 ετών).

IMG 1748

Ο Άντρι Ρούγκι πέρασε από αρκετές ομάδες του αλβανικού πρωταθλήματος, με τελευταίο «σταθμό» την KF Butrinti Sarandë. Αγωνίζεται στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής και την επίθεση.

Χρήστο Μήτσιο (21 ετών).

mhtsios

Ο Χρήστος Μήτσιος είναι τερματοφύλακας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οπούντιο Μαρτίνου, Μαραντοχώρι και Θρίαμβο Λούρου.

Γιάννη Καραμούτσιο (17 ετών).

IMG 1755

Ο Γιάννης Καραμούτσιος αγωνίζεται στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Προέρχεται από τον ΑΟ ΡΙΑ.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δηλώνουν πως είναι τιμή τους που φορούν τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα και πως θα δώσουν το 100% για να πανηγυρίσουν επιτυχίες με τη νέα τους ομάδα.

Στο μεταξύ ο ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει και το νέο έφορο της ομάδας. Το νέο αυτό πόστο αναλαμβάνει ο 32χρονος Γιώργος Λαμπρακούλης.

 

 

Διαβάστηκε 592 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 17:10