Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 20:48

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές. Έχει συνδυαστεί με επιτυχίες το προηγούμενο πέρασμά μου και φιλοδοξία μου είναι να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Μπόκια, όλο το Δ.Σ. και ιδιαιτέρως τον κ. Καλλίνικο, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί μου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και ιδιαίτερα το σύνδεσμο “Ιππόκαμποι” που είναι και σήμερα στο πλευρό μας. Εγώ βέβαια ξέρω την παρουσία τους εδώ και χρόνια.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ζήτημα ότι κάποια παιδιά λόγω δουλειάς δε μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας. Άλλοι λόγω εργασιών, άλλοι λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Θα δούμε στην πορεία πως θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπάρχει ακόμη ένα θέμα με τους ''μικρούς''. Ο Τσάλας δεν ήρθε στην προπόνηση. Να δούμε πως θα καλύψουμε τις θέσεις αυτές. Πρέπει να έχουμε δύο τέτοια παιδιά που θα προσφέρουν.

Θα δούμε αν θα κάνουμε και μία προσθήκη ακόμη. Με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα παίζει σε πολλές θέσεις. Μέχρι την 17η ημέρα θα προγραμματίσουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και διπλές προπονήσεις”.

 

 

Διαβάστηκε 316 φορές

 

 logo right
 header points
 header matches
 header roster
 header coach
 header administration
 header history

 

     
ΧΟΡΗΓΟΙ 2018 / 2019
   

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο "Αθανασία Τσουμελέκα", Πρέβεζα, 48100
location Γραφείο: 21ης Οκτωβρίου 13, Πρέβεζα, 48100
phone Τηλέφωνο: +306948943035, +306974034886
mail E-mail: paspreveza2016fc@gmail.com

SOCIAL MEDIA

facebook  twitter  youtube 
 

 

logo