Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 23:09

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Το μέλλον ανήκει σε εμάς...”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Έχουμε δύο αγώνες τώρα που παίζουμε πολύ καλά. Ήξερα ότι θα είμαστε στην περίοδο αυτή σε πολύ καλή κατάσταση. Εμάς μας ''χάλασαν'' οι τραυματισμοί σε μία χρονική στιγμή που είχαμε το απόλυτο στους αγώνες μας. Έχουμε την υγεία μας και βρίσκουμε το δρόμο μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά τις γιορτές. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλύτερα από πριν.

Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και το μέλλον ανήκει σε εμάς. Θέλω οι παίκτες να έχουν υγεία. Αυτό μας στοίχισε σε κάποιες στιγμές. Κοιτάζουμε τα παιχνίδια που έμειναν ξεχωριστά το καθένα. Το πρόγραμμά μας δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά ούτε κι εύκολο. Ο Πανλευκάδιος είναι το πιο υπολογίσιμο εμπόδιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι και στη Βαλανιδοράχη χάσαμε βαθμούς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τη διοίκηση, που είναι συνέχεια δίπλα μας.

Όσο για το ότι άφησα το Μπόμπορη στον πάγκο, θα ήθελα να πω ότι ο Μπόμπορης είναι από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς που έχω συνεργαστεί. Ο Σταματέλος είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θα γίνουν αλλαγές, θέλουμε να έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών σε ετοιμότητα, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχουμε αγώνες play-off μπροστά μας”.

 

Διαβάστηκε 120 φορές

 

 logo right
 header points
 header matches
 header roster
 header coach
 header administration
 header history

 

     
ΧΟΡΗΓΟΙ 2018 / 2019
   

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο "Αθανασία Τσουμελέκα", Πρέβεζα, 48100
location Γραφείο: 21ης Οκτωβρίου 13, Πρέβεζα, 48100
phone Τηλέφωνο: +306948943035, +306974034886
mail E-mail: paspreveza2016fc@gmail.com

SOCIAL MEDIA

facebook  twitter  youtube 
 

 

logo