Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 20:21

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους μας”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με το Νυδρί. Υπάρχει επίσης και ο αγώνας του Κυπέλλου. Είχαμε ένα θέμα, όπως έχουμε πει, με την προσέλευση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, καθώς τα παιδιά εργάζονται, αλλά σιγά-σιγά μαζευόμαστε.

Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι τώρα με το Χρήστο Δήμα, θα δούμε τι θα γίνει και με τον Τριάντο. Θα πρέπει να βάλουμε τα παιδιά και στο πνεύμα της ομαδικής λειτουργίας, γιατί όσο εναλλάσσονται στην ενδεκάδα παίκτες, δημιουργείται πρόβλημα.

Το Καινούργιο είναι μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουν το Φίλιππο Δάρλα που έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό. Βέβαια εμείς κοιτάζουμε τη δική μας εικόνα. Κατά διαστήματα ήταν καλή. Ήμασταν δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη συνοχή. Όσο περνάει ο χρόνος θα είμαστε συνεχώς καλύτεροι αρκεί να υπάρχει υγεία και να είμαστε όλοι εδώ.

Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε για ενδεκάδα από τη στιγμή που τους δύο κεντρικούς αμυντικούς δεν τους έχουμε στην ομάδα, δεν ήταν στην προετοιμασία και απουσιάζουν. Οι μπακ και ο Πανταζής και τα άλλα παιδιά είχαν δουλειές, δε μπορούσαν να έρχονται στις προπονήσεις και θέλουν δουλειά. Ο Σπανός είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού τον προηγούμενο χρόνο...

Χρειάζεται και δουλειά και υπομονή από όλους μας”.

 

 

Διαβάστηκε 290 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 20:26

 

 logo right
 header points
 header matches
 header roster
 header coach
 header administration
 header history

 

     
ΧΟΡΗΓΟΙ 2018 / 2019
   

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο "Αθανασία Τσουμελέκα", Πρέβεζα, 48100
location Γραφείο: 21ης Οκτωβρίου 13, Πρέβεζα, 48100
phone Τηλέφωνο: +306948943035, +306974034886
mail E-mail: paspreveza2016fc@gmail.com

SOCIAL MEDIA

facebook  twitter  youtube 
 

 

logo