Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 13:19

Δηλώσεις Γενικού Αρχηγού Τάσου Αμάραντου

Ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος δήλωσε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Η προσπάθεια που κάνουμε φέτος είναι να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα από τα θεμέλια, γιατί η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια συντηρείται με τις φιλότιμες προσπάθειες του Θοδωρή Πετρόπουλου και πέρυσι του Αλέκου Λεόπουλου.Φέτος βρήκαμε μία χημεία με περίπου 10 άτομα, τα οποία επικοινωνούμε.

Είμαστε μία παρέα, είμαστε φίλοι. Με τον Άγγελο Μπέκα θα πορευτούμε μαζί. Οι αποφάσεις παίρνονται με ομοφωνία. Είναι ο Μπάμπης Καλαντζής, ο Αλέκος Λεόπουλος, ο Γιώργος Μπόκιας και τα άλλα παιδιά…Θα υπάρξει και ακόμη ένα πρόσωπο που θα πλαισιώσει το διοικητικό συμβούλιο. Θέλουμε να κάνουμε ένα γερό οικοδόμημα, μία ομάδα με βάσεις, που θα αποπνέει υγεία, θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία και την κουλτούρα της ομάδας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα τη σέβονται οι αντίπαλοι, οι διαιτητές και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Όταν αυτό γίνει σίγουρα θα έρθει και ο κόσμος κοντά μας. Είναι φιλοδοξία μας αυτό. Θέλουμε τον κόσμο τον υγιή, έξω από ακρότητες. Δε θέλουμε η ομάδα να είναι ένα πυροτέχνημα όπως ήταν το 2012-13. Η ομάδα να χρησιμοποιεί παιδιά που θα έχουν τους ίδιους στόχους με την ομάδα. Θα βάλουμε χρήματα από την τσέπη μας και μέσω χορηγιών θα προσπαθήσουμε η ομάδα να λειτουργεί μόνη της από ‘δω και πέρα. Δε θα είμαστε ισόβιοι στο συμβούλιο. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Ο κ. Μπέκας είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε και τον Κώστα Αμάραντο που είναι κοντά στην ομάδα, ως τεχνικός σύμβουλος. Μαζί με το Δημήτρη Ντοματά, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν την κατηγορία. Αν πετύχουμε την άνοδο και για εμένα θα είναι η 4η άνοδος με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική, αξιόπιστη. Όταν είσαι στον ΠΑΣ Πρέβεζα στόχος είναι η άνοδος, δε συζητάμε κάτι λιγότερο. Αλλά πρώτα μας νοιάζει να χτίσουμε ομάδα. Να μπορεί να έχει τις βάσεις να σταθεί στην παραπάνω κατηγορία. Να δουλεύει η ομάδα μόνη της. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμαστούν. Θα δούμε ποιοι ταιριάζουν στην ομάδα και ποιοι όχι. Πρέπει να χτίσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα από την αρχή».

Διαβάστηκε 341 φορές